Redding voor rollator van Ludo Doomernik uit Purmerend

Ludo Doomernik uit Purmerend gebruikt al jaren een rollator vanwege zijn progressieve spierziekte PLS en ernstige astma en ook nog eens scoliose in zijn rug.

De wieltjes zijn inmiddels dermate versleten, dat de remmen niet meer goed werken. Het lijkt een onmogelijke opdracht te worden nieuwe wieltjes te vinden, tot hij achter het e-mailadres van de leverancier komt. Op zijn uitleg krijgt hij al snel antwoord van Mark Taris van Mixed Industries in Tilburg. Die vindt in het magazijn nog een set wielen die hij kosteloos naar Doomernik opstuurt. ,,Complimenten voor deze service.”

Korter en krachtiger dan het compliment van Margot ter Metz uit Haarlem krijgen we ze niet vaak: ,,Klasse van de Hema Bloemendaal dat zij een nieuwe ontzettend leuke ketelbinkie waterkoker meegaven. Ik had geen bon meer en de aan/uit werkte niet meer”. Wat moet je er meer van zeggen?

Ook een compliment voor tuincentrum Koen in Z.O. Beemster. A Peeters uit Monnickendam had er plantjes gekocht, waaronder vier geraniums die bij thuiskomst en het bekijken van de rekening onnodig duur waren geweest. Er waren er tien in rekening gebracht. Volgende dag werd die fout zonder meer goedgemaakt.

Robin van der Heijden is vol lof over Fietsenwinkel Bikes 4All bij hem in Heemstede. Met zijn vraag of zij hun twee nog goede fietsen, die men graag bij de opvang van Oekraïners wilden hebben,een onderhoudsbeurt konden geven, was er geen twijfel. ,,’Natuurlijk doen we dat’. Kabels, verlichting en banden die zijn nu helemaal oké en de fietsen zijn nu voor vluchtelingen beschikbaar.’

Uw compliment?

Heeft u ook iets aardigs meegemaakt? Mail ons daarover en vergeet u niet uw woonplaats erbij te vermelden?

Meer nieuws uit Ombudsteam

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.