Vijfde verlies op rij voor Quick Boys, het seizoen gaat als een nachtkaars uit voor de Katwijkers

Tommy Bekooij tekende voor de gelijkmaker van Quick Boys.

Tommy Bekooij tekende voor de gelijkmaker van Quick Boys.© Archieffoto

Tom Mentink
Hardenberg

Het seizoen van Quick Boys lijkt als een nachtkaars uit te gaan. De Katwijkers verloren zaterdag met 3-1 bij de nieuwe nummer twee HHC Hardenberg. Het betekende de vijfde nederlaag op rij voor de ploeg van Edwin Grünholz.

De start van Quick Boys was nog wel veelbelovend. Toch kwam juist de thuisploeg na 17 minuten op voorsprong via een goal van Jesper Drost, oud-speler van PEC Zwolle en FC Groningen: 1-0.

Door veel balverlies lukte het Quick Boys daarna lange tijd niet om een vuist te maken. De ploeg speelde zonder beleving. Na rust kwam er dankzij invallers Sem en Levi van Duijn meer energie in het Katwijkse spel.

Nadat in eerste instantie een treffer van Youssef el Kachati vanwege buitenspel werd afgekeurd, schoot Tommy Bekooij de 1-1 binnen. Na de gelijkmaker zag El Kachati opnieuw een goal worden afgekeurd wegens buitenspel. In het vervolg ging Quick Boys op zoek naar de winnende treffer. In plaats daarvan scoorde Danny Bouws namens Hardenberg. Tot overmaat van ramp kreeg Nigel Nwankwo drie minuten later ook nog rood. Rob van der Leij besliste het duel door de 3-1 te maken.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.