Man uit Kaag en Braassem aangehouden voor steekpartij in Hoofddorp, slachtoffer zwaargewond

© Eric van Lieshout

1 / 4
Internetredactie
Hoofddorp

Een 59-jarige man uit Hoofddorp is maandagavond rond 19.40 uur gewond geraakt bij een steekpartij in de Jelle Zijlstrastraat in zijn woonplaats. Kort na het incident is een 24-jarige man uit de gemeente Kaag en Braassem aangehouden. Later op de avond werd ook een 48-jarige vrouw uit Hoofddorp aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid.

Toen de hulpdiensten arriveerden, troffen zij het slachtoffer aan op de stoep voor een appartementencomplex. Hij bleek bij een conflict in huiselijke sfeer gestoken te zijn met een mes. Kort na het incident werd in een woning aan de Jelle Zijlstrastraat de 24-jarige verdachte aangehouden.

Naast meerdere ambulances landde er ook een traumahelikopter om hulp te verlenen.

De forensische opsporing heeft onderzoek gedaan in en rondom de woning van het slachtoffer. Door onderzoek kwam de politie nog dezelfde avond de 48-jarige vrouw op het spoor.

De politie meldde dinsdagmiddag dat beide verdachten nog vastzitten voor verhoor.

De recherche doet verder onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

© Eric van Lieshout

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.