Raoul Esseboom blijft toch bij Katwijk

Raoul Esseboom.© Archieffoto

Van onze verslaggever
Katwijk

In het duel tegen De Treffers hoeft door Katwijk zaterdag toch geen afscheid te worden genomen van Raoul Esseboom. Hij zou stoppen maar besloot toch voor een jaar bij te tekenen.

In december gaf de 29-jarige Esseboom aan meer tijd te willen besteden aan reizen en zijn eigen bedrijf. De verdediger besloot deze week toch zijn handtekening te zetten onder een verbintenis die hem voor een zevende seizoen speler van Katwijk maakt. ,,Nadat ik bekend maakte dat ik zou toppen met voetbal, besefte ik steeds meer dat ik het voetbal bij Katwijk enorm zou missen. Nadat we thuis privé en zakelijk alles goed afgewogen hebben, ga ik het zo proberen te organiseren dat ik zoveel mogelijk aanwezig kan zijn”, reageert Esseboom op de website van Katwijk.

Keeper Frank Kardjani heeft onlangs ook zijn contract bij VV Katwijk verlengd. Hij komt vooral in Katwijk onder 23 en Katwijk 2 in actie. Van Jong Sparta maakt Joshua Adney de overstap. Hij begon met voetballen bij ARC uit Alphen aan den Rijn voordat hij in de jeugdopleidng van ADO Den Haag en Heerenveen speelde.

Tegenover de overeenkomsten met Katwijk zijn er ook spelers die vertrekken. Edon Fetahi gaat op zoek naar een nieuwe club. Het nog doorlopende contract met verdediger Dave Star is op zijn verzoek ontbonden. Hij gaat studeren in de Verenigde Staten en komt uit voor het voetbalteam van Life University.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.