Lintje voor vrijwilliger Hiddo Schultz uit Voorschoten van Stoomstichting Rotterdam

In de stoomtrein van Voorschoten naar Rotterdam kreeg vrijwilliger Hiddo Schultz uit handen van burgemeester Nadine Stemerdink een koninklijke onderscheiding.

In de stoomtrein van Voorschoten naar Rotterdam kreeg vrijwilliger Hiddo Schultz uit handen van burgemeester Nadine Stemerdink een koninklijke onderscheiding.© Foto gemeente Voorschoten

Voorschoten

Hiddo Schultz uit Voorschoten kreeg afgelopen weekend een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Nadine Stemerdink reikte het lintje uit in de speciaal door de Stoomstichting ingezette stoomtrein van Voorschoten naar Haarlem.

Schultz is sinds 1984 vrijwilliger bij de Stoomstichting Rotterdam. Tot een jaar geleden was hij voorzitter. Doel van de stichting is om historische, door stoom gedreven werktuigen en transportmiddelen in bedrijfsvaardige staat te houden en te herstellen.

Behalve voor de Stoomstichting is Schultz ook actief voor Pameijer, een organisatie in de regio Rotterdam die werkplekken zoekt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een koninklijke onderscheiding en bloemen, uitgereikt door burgemeester Nadine Stemerdink.

Een koninklijke onderscheiding en bloemen, uitgereikt door burgemeester Nadine Stemerdink.© Foto gemeente Voorschoten

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.