Automobiliste (91) veroorzaakt schade en raakt gewond bij verkeerstumult in Hillegom, rijbewijs ingevorderd

© Flashlight Fotografie

1 / 7
Internetredactie
Hillegom

Een 91-jarige vrouw is dinsdagochtend gewond geraakt toen zij de macht over het stuur verloor en schade veroorzaakte bij een tweetal medeweggebruikers op de Van den Endelaan in Hillegom.

Het incident gebeurde even voor 11.00 uur. De vrouw kwam met haar personenauto de parkeergarage uitgereden, toen zij via de hoge stoep van de middelste rijbaanafscheiding op de verkeerde weghelft terecht kwam en daar tegen een tegenligger aanbotste. Ze reed vervolgens terug via de rotonde, waar de bestuurder van een busje voor de vrouw moest uitwijken en zijn band lek reed tegen de stoeprand.

© Flashlight Fotografie

De oudere vrouw is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis, mogelijk is zij tijdens het rijden onwel geworden. Alle overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het rijbewijs van de 91-jarige vrouw is ingevorderd, zij mag dus niet meer rijden. De drie voertuigen liepen allemaal schade op. Het busje en de auto van de vrouw moesten afgesleept worden door een berger.

© Flashlight Fotografie

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.