Indy van Zuuren (20) kwam terug bij La Cubanita en hielp met de verhuizing: ’Het is echt modern geworden’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

Indy van Zuuren: ,,Mijn vriend en ik zijn samen op zoek naar een koopwoning, maar die prijzen zijn niet grappig meer.’’© Foto Tom Mentink

Tom Mentink

Indy van Zuuren (20): ,,Ik werk sinds twee maanden weer bij La Cubanita op het Thorbeckeplein. Op m’n zeventiende kwam ik voor het eerst binnen, daarna ben ik een tijdje weg geweest. Nu ben ik weer terug. We hebben op dit moment een ontzettend leuk team.’’

Schrijf je in voor de gratis AlphenCC nieuwsbrief en mis nooit meer nieuwtjes uit Alphen aan den Rijn

,,Eerst zat La Cubanita op de Van Mandersloostraat. Vorige maand zijn we verhuisd naar het oude pand van Proeflokaal Bregje. Het was best wel druk toen we over gingen naar een nieuwe plek. Alles moest worden verplaatst, maar gelukkig ben ik redelijk sterk, haha. Net als mijn collega’s. Deze nieuwe plek is echt moderner. We kunnen hier ook veel meer mensen kwijt dan in het oude restaurant.

Ik woon zelf nog bij mijn moeder in Alphen aan den Rijn, maar ik ben het grootste deel van de week in Ridderkerk. Daar woont mijn vriend nog bij zijn ouders. Ik heb hem via Tinder leren kennen, net zoals mijn zus trouwens die via een datingapp gelukkig is geworden in de liefde. Mijn vriend en ik zijn nu samen op zoek naar een koopwoning, maar die prijzen zijn niet grappig meer.

Als ik in de buurt van Ridderkerk ga wonen, ga ik mijn netwerk in Alphen natuurlijk wel missen. Maar ik heb nu al zoveel nieuwe mensen leren kennen via mijn vriend. Daar maak ik me niet zoveel zorgen om. Ik ben nu al veel te vinden daar. Ook in Rotterdam bijvoorbeeld, waar ik dan in de weekenden ga lunchen. Soms pakken we een filmpje in de bios en gaan we uiteten.

Ik volg op dit moment geen opleiding. Ik vind het heerlijk om vijf dagen per week te werken en geld te verdienen. Ik heb de topmavo afgerond. Daarna ben ik de opleiding managementassistent gaan doen, maar daar had ik te weinig uitdaging. Ik ben ermee gestopt en de vavo gaan doen om mijn havodiploma te halen. Dat was dan net weer ietsje te moeilijk voor mij.

Ik weet niet wat ik op dit moment wil. Nu focus ik me op werken bij La Cubanita. Misschien dat ik in de toekomst nog een opleiding ga doen.’’

Lees ook: Stephanie Keijzer (32) deed door omstandigheden een stapje terug met haar plantenwebshop: ’Groeien is leuk, maar je krijgt wel minder tijd’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

Meer nieuws uit Alphen

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.