Ruben Valk stopt strafschop waarna VVSB de drie punten pakt bij UNA

Jesse van Nieuwkerk stuitte in de slotfase een aantal keer op de doelman van UNA.© Foto Taco van der Eb

Veldhoven

VVSB heeft een loodzware week waarin het in zes dagen drie keer moest acteren, afgesloten met een prima 2-1 overwinning zaterdag bij UNA in Veldhoven.

De Noordwijkerhouters hebben na vier duels zeven punten vergaard, tot tevredenheid van oefenmeester Wilfred van Leeuwen. ,,We staan er prima voor met een goede teamspirit. We moesten wel tot het gaatje gaan want het was geloof ik veertig graden op het veld.’’

VVSB leek na een snelle 1-0 achterstand een lastige middag te krijgen en al helemaal toen Tim de Rijk na een kwartier een penalty had veroorzaakt. Ruben Valk voorkwam met een prima redding de 2-0. ,,Ruben hield ons op de been, ook later bij een een-tegen-een-situatie.’’

Vrij vlot na rust viel er na een goede en doeltreffende solo van invaller Jayson Halman wat te vieren. En nog meer toen centrale verdediger Max Ossendrijver tien minuten later de 1-2 had binnen gefrommeld. Er waren daarna kansen over en weer maar de beste waren voor Jesse van Nieuwkerk die echter de UNA-doelman en een goed ingrijpende verdediger op zijn weg vond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.