Persoon gewond bij steekpartij in Hillegom, verdachte aangehouden

© Foto’s: Flashlight Fotografie

1 / 7
Internetredactie
Hillegom

Een persoon is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een steekpartij op het parkeerterrein van de Vosselaan in Hillegom. Een verdachte is aangehouden.

De hulpdiensten werden rond 2.00 uur gelarmeerd voor een schietpartij. Het bleek uiteindelijk te gaan om een steekpartij op het parkeerterrein. Het slachtoffer werd in een woning op de Populierenlaan aangetroffen, hij is na de eerste behandeling ter plaatse naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of het om een man of vrouw gaat.

Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Die werd uiteindelijk ook weer afgemeld. Er was veel politie op de been. Agenten droegen kogelwerende vesten. De ambulances mochten pas naar het slachtoffer toen de politie het sein veilig had gegeven.

© Foto: Flashlight Fotografie

Over de aanleiding voor de steekpartij is nog niets bekend. Op het parkeerterrein stond een auto met schade aan de voorruit. Ook werden daar een groot mes en een schaar gevonden. De politie heeft de voorwerpen veiliggesteld, de auto is door een politieberger meegenomen. Het parkeerterrein is met lint afgezet, daar zal in de loop van zondag sporenonderzoek worden verricht.

Na een paar uur werd gemeld dat er een verdachte was aangehouden. Meer details zijn nog niet bekend.

© Foto: Flashlight Fotografie

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.