Anthony Correia is ook volgend seizoen trainer van VV Katwijk

Anthony Correia.© Archieffoto

Katwijk

Anthony Correia zit ook volgend seizoen op de bank bij regerend kampioen VV Katwijk. De trainer en club verlengden het aflopende contract met nog een jaar. Correia is bezig aan zijn derde seizoen op sportpark De Krom.

Correia kwam in de zomer van 2020 over van Odin’59 uit Heemskerk en maakte meteen veel indruk in Katwijk. Zijn eerste seizoen als trainer werd al na zes wedstrijden stopgezet. Volgend seizoen loodste de voormalig verdediger van Telstar - hij speelde maar liefst 355 wedstrijden in het betaald voetbal - de oranjehemden met aantrekkelijk en aanvallend voetbal naar de titel in de tweede divisie.

Ook dit seizoen mag Katwijk een voorname titelkandidaat worden genoemd. Na negen wedstrijden bezetten de Katwijkers de derde plek. Dorpsgenoot Quick Boys en HHC Hardenberg verzamelden tot nu toe een punt meer.

Volgens technisch manager Cees Bruinink past Correia ’als mens en als trainer uitstekend bij onze club en onze selectie’. Daarbij wordt Correia geroemd om zijn lef om jonge spelers de kans te geven. ,,We willen gericht verder bouwen en we denken dat Anthony daarbij de juiste hoofdtrainer is.’’

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.