Noordwijk is vier wedstrijden op rij ongeslagen maar mist de aansluiting

© Foto Taco van der Eb

Tom Mentink
Scheveningen

Bij winst op Scheveningen zou Noordwijk de aansluiting hebben gevonden met de top-3. De formatie van trainer Kees Zethof kwam echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

,,We zijn wel vier wedstrijden op rij ongeslagen, maar er zat meer in’’, baalde Jesper de Vré, na rust de maker van de openingstreffer. Op aangeven van Toer Bouwman kopte de aanvallende middenvelder raak met een zweefduik: 0-1. Lang konden de Noordwijkers niet genieten van de voorsprong, want een minuut later lag de bal er aan de andere kant in na een omhaal van Mehmet Aldogan: 1-1.

,,Uit een ingooi vanaf de zijkant lieten we de bal eerst drie keer stuiteren. Dat mag niet gebeuren’’, vond De Vré, die zijn positie heeft gevonden op de Duinwetering. De 27-jarige Heilooër, afgelopen zomer overgekomen van Quick Boys, raakte vorig seizoen in een oefenwedstrijd zwaar geblesseerd aan zijn knie, moest lang revalideren, maar is nu weer fit.

In de laatste vier duels was De Vré goed voor drie treffers. ,,In de eerste maanden heb ik weinig minuten gemaakt, nu krijg ik basisplaatsen. Het loopt lekker en ik heb veel vertrouwen.’’

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.