Schrijvers lopen de deur plat bij boekhandel Wagner in Sassenheim

Rens Kroes.

Theo de With
Sassenheim

Schrijvers lopen de komende weken de deur plat bij boekhandel Wagner in Sassenheim.

De populaire foodblogger Rens Kroes is vrijdag 11 november te gast in de boekwinkel. Kroes focust heel erg op powerfood: onbewerkte producten met een hoge voedingswaarde. Zij verzorgt om 13.00 uur een lunch in de winkel. Vanaf 14.00 uur is zij beschikbaar om haar nieuwste kookboek ’So Simple’ te signeren.

Wagner heeft fotograaf Jimmy Nelson wegens overweldigend succes opnieuw uitgenodigd om naar Sassenheim te komen. Op maandag 14 november geeft hij om 19.30 uur een lezing in de theaterzaal van De Oude Tol. Hij fotografeerde in de verste uithoeken van de wereld, maar richtte zijn lens in coronatijd op de uitstervende klederdracht in Nederland.

Schrijver Arthur Japin maakt ook zijn opwachting in Sassenheim. Op woensdag 16 november geeft hij om 19.30 uur een lezing in De Oude Tol. Japin zal vooral vertellen over zijn nieuwe, historische roman ’Wat stilte wil’.

Tessa Schiethart komt op vrijdag 18 november naar de winkel van Wagner in de Sassenheimse Hoofdstraat. Zij is geboren met een wijnvlek in haar gezicht en schreef hierover het boek ’Zien en gezien worden’. Om 15.00 uur begint haar korte lezing en aansluitend signeert ze haar boek.

Tot slot komt op zaterdag 19 november Remco Volkers op bezoek bij boekhandel Wagner. Hij publiceerde onlangs het kinderboek ’Pip en Zilver in Americka’. Om 15.00 uur vertelt hij in de winkel over de tweeling, die naar de Verenigde Staten verhuist en daar allerlei rare dingen meemaakt.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.