Vriendelijke thuisservice van CartridgeCity

Bij CartridgeCity in haar woonplaats Hoorn kocht Marianne Schuurman een mooie roze printer. Ondanks uitleg in de winkel kreeg ze dat ding thuis niet aan de praat. Het lag niet aan haar (’vrouw, 68, seniorenblond’) werd duidelijk toen ze naar de winkel terugging met de cartridges.

Omdat ze geen auto heeft, haalde een medewerker de printer even later bij haar op voor onderzoek en nog dezelfde dag kreeg ze een andere, nieuwe printer thuisgeleverd die het in een keer deed. „Ik was heel dankbaar. Goede en zeer vriendelijke service, het bestaat!”

Onlangs heeft Bo Parket uit Haarlem een nieuw stukje keukenvloer gelegd bij Peter Bouman uit Haarlem. Dit was driemaal scheepsrecht, nadat van twee eerder gelegde stukken de kunststoftegels gingen loszitten. Bouman: „Ik was aangenaam verrast dat versies twee en drie gratis waren. ’We laten u hiermee niet zitten’, zeiden ze.”

De terugvlucht van de vakantie naar de Algarve verliep voor Frits Willems uit Heemstede niet als afgesproken. Zonder enig bericht had Transavia voor de terugvlucht Schiphol veranderd in Eindhoven. Reisorganisator &Olives Travel uit Bergen had nog geprobeerd andere terugvluchten te vinden, maar dat werd niks. Met uitgevallen treinen en veel koffers bij zich zat er niets anders op dan een taxibusje van Eindhoven naar Heemstede. Transanvia wilde slechts 50 van de 230 euro vergoeden. „Daar heeft &Olives Travel besloten de taxirekening voor hun rekening te nemen. Dit verdient een hele grote pluim!”

Even rechtzetten: het compliment van de familie Groenenberg uit Baarn van vorige week was voor meubelzaak Middelman Wonen in Soest, niet voor firma Winkelman. Sorry.

Uw compliment?

Heeft u ook zo iets aardigs meegemaakt? Stuur ook eens een compliment in. Dat kunt u HIER doen.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.