Vrachtwagenchauffeur ontdekt auto in sloot langs A4 tussen Leiden en Leidschendam

© Foto’s: Toon van der Poel

1 / 4
Internetredactie
Leiden

Een auto is zondagochtend in een sloot aangetroffen langs de A4 ter hoogte van recreatiegebied Vlietland tussen Leiden en Leidschendam. De bestuurder bleek niet meer in het voertuig te zitten; hij heeft zich later bij de politie gemeld.

Een oplettende vrachtwagenchauffeur merkte het voertuig in het water op en alarmeerde de hulpdiensten. De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder bleek te zijn verdwenen.

De auto lag in de sloot langs de Rijksweg en moet enkele meters naar beneden zijn gerold vanaf de A4 gezien. Mogelijk is daarbij de vangrail geraakt. Het voertuig heeft flinke schade aan de voor- en zijkant.

(Tekst gaat verder onder de foto)

© Foto: Toon van der Poel

De politie is een onderzoek gestart. Het is nog niet bekend hoe laat het ongeluk heeft plaatsgevonden en wat er precies is gebeurd. De bestuurder is inmiddels getraceerd en heeft zich telefonisch bij de politie gemeld.

Een kraanwagen van de brandweer heeft de beschadigde auto uit het water getakeld. Twee rijstroken van de A4 in de richting van Den Haag waren hierdoor dicht.

© Foto: Toon van der Poel

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.