ARC legt het af in Zeeland: ’Kloetinge is een volwassen ploeg en ze staan voorlopig terecht bovenaan’

© Archieffoto Erik van Kordelaar

Kloetinge

Trainer Mark Evers was ondanks de 3-2 nederlaag van ARC tegen Kloetinge goed gemutst.

,,Als trainer moet je ook realistisch kunnen zijn’’, vond Evers. ,,We hebben goed gespeeld, maar de tegenstander was beter. Zeker na de rust konden zij het verschil maken en bij 3-0 was het wel gelopen. Toch hebben we ons in de slotfase nog terug kunnen knokken, maar het was net niet voldoende voor een resultaat.

Het zat ARC niet bepaald mee toen een bal die volgens Evers de doellijn passeerde, niet telde als doelpunt. ,,Doellijntechnologie had ons weer kunnen helpen wat dat betreft, maar ik ga mij er niet achter verschuilen gezien het verloop van de gehele wedstrijd. Kloetinge is een volwassen ploeg en ze staan voorlopig terecht bovenaan. Gelukkig waren de uitslagen van Smitshoek, Capelle en Odin’59 wel gunstig voor ons. We staan er nog steeds aardig voor.”

De thuisploeg kwam na een half uur op voorsprong en met nog een kleine twintig minuten op de klok was het 3-0. Boyd Baatje scoorde de 3-1 en in de blessuretijd bracht Neal Arnoldus de spanning te laat terug. De Alphenaren bleven steken op de vijfde plaats met 24 punten.

Lees ook: Alphense jeugdvoetballer slaat tegenstander op veld knock-out

Meer nieuws uit Alphen

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.