vv Noordwijk nog een seizoen langer door met succestrainer

Kees Zethof tijdens het kampioensfeest in 2018.© Archieffoto Orange Pictures

Tom Mentink
Noordwijk

Kees Zethof blijft een jaar langer bij vv Noordwijk. De 58-jarige succestrainer gaat daardoor zijn zevende seizoen in bij de tweededivisionist, die momenteel zevende staat op de ranglijst.

Zethof staat sinds de zomer van 2017 aan het roer bij Noordwijk en werd twee keer kampioen: in 2018 van de hoofdklasse en in 2019 van de derde divisie. In het verleden had hij SJC, Foreholte, Teylingen en Van Nispen onder zijn hoede.

Ook vanuit FC Rijnvogels was er contractnieuws dit weekend. Dirk-Jan van den Oever en Kasper Michel zijn de eerste twee spelers die hun verbintenis hebben verlengd, waardoor ze allebei tot medio 2024 vastliggen.

Van den Oever, de 29-jarige aanvoerder van de Katwijkers, maakte vier seizoenen geleden de overstap van Rijnsburgse Boys naar Rijnvogels. Hij is nagenoeg altijd zeker van een basisplaats onder trainer Thomas Duivenvoorden. Datzelfde geldt voor Michel, die in de zomer van 2020 overkwam van Alphense Boys. De centrale verdediger is dit seizoen één van de belangrijke schakels bij de promovendus.

Lees ook: Aan de keukentafel praat Noordwijk-verdediger Teun Zethof nooit over speeltijd met vader Kees, die tevens zijn trainer is: ’Ik wil hem niet in die situatie brengen’

Lees ook: Noordwijker Teun Zethof draagt doelpunt in de derby op aan vader en trainer Kees die een moeilijk week achter de rug heeft: ’We hadden hem in deze dagen graag een overwinning gegund’

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.