Premium
Klap na klap vangt de horeca op. Maar tijd om te somberen is er niet

Het werven en behouden van goed personeel is de grootste uitdaging in de horeca momenteel.© JJFoto/Vincent de Jong
Yvo Grote
Klap na klap vangt de horeca op. Eerst de lockdowns, nu de economische crisis. En de sector was na corona nog niet boven Jan. Overleeft de horeca de volgende klap?

Dagelijkse nieuwsbrief
Wil je dagelijks alle hoogtepunten uit het nieuws in je inbox?
Dit veld is verplicht
Lees hier ons privacybeleid.
Meer nieuws uit Achtergrond
Ontwerpster Zeynep werd de vrouw van haar eigen dromen
Pechmonteur Frans (65) valt na halve eeuw zwaar werk tussen wal en schip. Hij kan niet betaald eerder stoppen met werken
Spot glazenmakers en vuurjuffers. Tips van boswachter Hanne voor een topscore bij de libellentelling
De hele wereld puzzelt met Jan van Haasteren. ’Soms mag je best even stiekem je middelvinger laten zien’
Hoop voor mensen met verlamming. Implantaat in je hersenen om ledematen aan te sturen
Trainster beschuldigt turnvoorzitter Pax van seksuele intimidatie. Hij appte haar het formaat van zijn geslachtsdeel
Net Binnen
Video uitgelicht
Ombudsteam
Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.