Nieuwjaarsreceptie op ’t Vierkant in Lisse

Blaaskapel De Pretnoten liet van zich horen tijdens een muzikaal intermezzo.© Foto Hielco Kuipers

De gemeente Lisse hield de Nieuwjaarsreceptie dit jaar buiten, op ’t Vierkant. Een aanpak, die werkte, want het volk stroomde toe.© Foto Hielco Kuipers

De Lissese horecaondernemers zorgden voor chocolademelk en er waren oliebollen van bakker Vermeer.© Foto Hielco Kuipers

1 / 3
Ed Olivier
Lisse

Niet erg gebruikelijk, maar weer eens wat anders: een nieuwjaarsreceptie in de open lucht. En het Lissese gemeentebestuur hield het zaterdag ook precies van twee tot vier uur ’s middags droog op ’t Vierkant.

Burgemeester Lies Spruit hoopte met een andere aanpak ook de Lissenaren eens te spreken die niet tot de gebruikelijke bezoekers van de nieuwjaarsbijeenkomst worden gerekend. De nodige inwoners waren ook op de openluchtbijeenkomst afgekomen. De gemeente Lisse had een feesttent laten opbouwen en de horecaondernemers zorgden voor chocolademelk en oliebollen van bakker Vermeer.

Wie iets anders wilde eten of drinken, kon terecht in een van de café’s en restaurants op ’t Vierkant. Nadat blaaskapel De Pretnoten zich na een muzikaal intermezzo op een nabijgelegen terras had geïnstalleerd kon Lies Spruit de vlag met het logo van ’825 jaar Lisse’ hijsen, een serie evenementen waar het verenigingsleven zich dit jaar voor gaat inzetten.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.