24ste aflevering cursus Hollen met Han gaat weer van start

Van onze verslaggever
Leiden

De 24ste aflevering van de cursus Hollen met Han gaat zaterdag 14 januari van start. Beginnende hardlopers worden klaargestoomd voor de Leidse Singelloop en de Leiden Marathon.

Hollen met Han is vernoemd naar de Leidse olympiër Han Kulker, die tegenwoordig in Zoeterwoude woont. Kulker staat er niet alleen voor. Een groep van tien trainers van zowel Leiden Atletiek als Leiden Road Runners Club (LRRC) bundelen hun krachten om beginnende en licht ervaren hardlopers voor te bereiden op de Singelloop (vrijdag 21 april) en een onderdeel van de Leiden Marathon (weekend 13 en 14 mei). De trainers verzorgen om de veertien dagen een gezamenlijke clinic, afwisselend bij LRRC, op de Leidse atletiekbaan aan de Anthonie Duycklaan en in de duinen.

Naast de trainingsopdrachten wordt er ook huiswerk meegegeven. Sportmedische verzorging, een loopshirt, een pastaparty (sportdiner op de vrijdag voor de Leiden Marathon) en deelname aan de twee loopevenementen zijn bij de prijs inbegrepen, net als een tijdelijke passe-partout voor beide atletiekclubs.

De eerste van de tien clinics is op zaterdag 14 januari om 9.00 uur bij LRRC aan de Voorschoterweg 8 in Leiden en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Inschrijven kan tot 11 januari 2023 via www.inschrijven.nl of via het logo van Hollen met Han 2023 op de websites lrrc.nl en leidenatletiek.nl .

Het inschrijfgeld voor de cursus bedraagt 105 euro. Meer inlichtingen bij Corinne Wagner (0640645945)

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.