Zes dagen lang geen treinen tussen Haarlem en Leiden door werkzaamheden

Foto ter illustratie.© Foto: ANP/Koen Suyk

Internetredactie
Haarlem

Tussen Haarlem en Leiden Centraal rijden van donderdag 26 januari tot en met dinsdag 31 januari geen treinen door werkzaamheden aan het spoor. Er worden bussen ingezet.

Onder meer rijdraden, een viaductophanging en spoorstaven worden vernieuwd. Ook worden overbodige wissels verwijderd. Hierdoor rijden er zes dagen lang geen treinen op het traject Haarlem-Leiden Centraal. Ook tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal rijden minder treinen. Ook hier worden bussen ingezet.

Op zondag 29 januari rijden er ook bussen in plaats van treinen op het traject tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk.

Spoorwegovergangen in Haarlem

Gedurende zes dagen is er ook impact voor het wegverkeer. ProRail sluit twee spoorwegovergangen af in Haarlem, op de Pijlslaan en de Westergracht. Het spoort wordt daar vernieuwd.

Reizigers kunnen in de periode van de werkzaamheden te maken krijgen met vervangend busvervoer, omreizen en extra overstappen, afhankelijk van het reistraject. De NS adviseert reizigers voor vertrek de NS app of site te checken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.