Autobestuurder laat slachtoffers achter na ongeval en vlucht met auto in Lisse

© Flashlight Fotografie

1 / 4
Internetredactie
Lisse

Een auto is zondagavond bij het Rembrandtplein in Lisse op andere auto gebotst met twee inzittende en is daarna doorgereden.

De auto reed vanaf het parkeerterrein in Lisse zonder lichten en met hoge snelheid weg waardoor hij de macht over het stuur verloor en tegen een tegemoetkomende auto botste. Na de frontale aanrijding reed de auto weg en liet de slachtoffers achter.

Meerdere bewoners zagen het ongeval gebeuren en belden de hulpdiensten. Terwijl ambulancepersoneel beide personen controleerde, heeft de politie getuigenverklaringen afgenomen en in de omgeving gezocht naar de gevluchte auto.

Na korte tijd kwam er bij de politie een melding binnen dat er in de Ravelstraat in Lisse een auto met veel schade was achtergelaten en dat twee personen zouden zijn gevlucht. Toen de politie ter plaatse was, troffen ze de auto aan met veel schade. De auto stond geparkeerd maar de twee inzittenden bleken gevlucht. Op de locatie waar de aanrijding plaatsvond werd een Ford embleem aangetroffen.

De twee slachtoffers zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft beide auto’s weggesleept. De twee gevluchte inzittenden zijn niet meer gevonden. De politie zal verder onderzoek doen naar het ongeval en beide auto’s onderzoeken.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.