Bijna 3,2 miljoen mensen zien finale Heel Holland Bakt

ANP Producties | Bron: ANP
Hilversum

De finale van Heel Holland Bakt is zondagavond bekeken door bijna 3,2 miljoen mensen, blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het zijn meer kijkers dan de finale van 2022, die bijna 2,4 miljoen kijkers trok, maar minder dan eerdere finales. In 2017 trok de laatste aflevering van de reeks 3,4 miljoen mensen.

Mercedes won zondag de jubileumeditie van Heel Holland Bakt. De jury, bestaande uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en culinair schrijfster Janny van der Heijden, verkoos haar boven Jan, Zineb en Amel. De eerste opdracht die de vier bakkers kregen was de technische opdracht. Ze moesten een hond van chocolade maken. De tweede opdracht was het maken van een feesttaart. Bovenop de taart moest het cijfer 10 komen, vanwege het jubileum van het tiende seizoen van Heel Holland Bakt.

Met 3,2 miljoen kijkers was Heel Holland Bakt het best bekeken programma van de zondagavond. Daarna volgden het NOS Journaal van 20.00 uur (bijna 2,8 miljoen kijkers), Studio Sport Eredivisie (bijna 2,2 miljoen kijkers) en de dramaserie De Stamhouder (1,2 miljoen kijkers).

Meer nieuws uit Binnenland

Video uitgelicht

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.