Middenvelder Raïes Roshanali (volgend seizoen TEC) komt niet meer in actie voor Noordwijk

Noordwijk-middenvelder Raïes Roshanali.© Archieffoto Erik van Kordelaar

Tom Mentink
Noordwijk

Raïes Roshanali komt in de laatste weken van het seizoen niet meer in actie voor Noordwijk. Dat hebben beide partijen besloten.

De 27-jarige middenvelder, die na dit seizoen verkast naar competitiegenoot TEC, zat zaterdag in de met 0-1 verloren competitiewedstrijd tegen zijn nieuwe club al niet bij de selectie. Roshanali speelde vorige week tegen IJsselmeervogels (0-2 winst) dus zijn laatste duel in het shirt van Noordwijk.

Aanstaande zaterdag wordt na de derby tegen Rijnsburgse Boys mogelijk afscheid van hem genomen, of een week later. Roshanali, die op profniveau speelde, kwam in totaal vijf seizoenen uit voor Noordwijk. Bij TEC heeft hij voor één seizoen getekend met een optie voor nog een jaar.

Lees ook: Zijn lage rendement voor het doel kwam Noordwijker Sem van Oosten op kritiek te staan, maar de buitenspeler is de laatste weken ineens scorend op dreef: ’Ik heb meer energie over’

Lees ook: Noordwijk geeft zich niet zomaar gewonnen tegen TEC, maar snakt naar de zomerstop: ’Ik kamp al weken met klachten aan mijn lies’

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.