Jumbo Snooker sluit zijn deuren

Jumbo Snooker Centre in Warmond sluit zijn deuren. De laatste eigenaar van de bedrijfshal met tientallen snooker-, pool- en biljarttafels, Florian Moederscheim, kon tot zijn grote teleurstelling er niet voor zorgen dat ’het bedrijf ging draaien zoals ik dacht dat het hoorde te draaien’.

Moederscheim, voormalig kok bij hotel Huis ter Duin en restaurant Pauls Recept in Noordwijk, nam ’Jumbo’ 4,5 jaar geleden over nadat de vorige eigenaren vanwege economische tegenslag het hoofd nauwelijks boven water konden houden. Dit leidde tot een sluiting van enkele maanden en het verlies van veel verenigingen die hun heil bij concurrerende snooker-, pool- en biljartcentra zochten.

Vanwege de moeilijke markt zal de voormalige kok de laatste uitbater zijn van de hal. „Er komt in Jumbo Snooker Centre geen vergelijkbaar centrum, omdat de huurbaas dit simpelweg niet meer wil”, schrijft Moederscheim op zijn Facebookpagina.

Voor de uitbater en zijn partner breken ’zware tijden’ aan. „Maar daar gaan we zeker bovenop komen”, schrijft hij zelfverzekerd. „Ik wil iedereen bedanken voor de mooie herinneringen die we de afgelopen 4,5 jaar hebben opgebouwd en gedeeld in de vorm van mooie toernooien, feesten en geweldig gezellige avonden.”

Hij draagt zijn bezoekers een warm hart toe, zo blijkt uit zijn afsluitende betoog. „Ik vind het voor mijn vaste teams, vereniging en vaste klanten heel erg dat ze hun honk kwijt zullen raken, maar jullie komen er net als wij weer bovenop.”

De laatste dag van het Warmondse snookercentrum is op maandag 23 januari.

Wil je niks missen van Leidsch Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws