Meer en langere treinen op Koningsdag

Meer en langere treinen op Koningsdag

De NS rijdt op Koningsdag, 27 april, volgens een speciale Oranjedienstregeling. Op drukke trajecten, onder meer van en naar Amsterdam, worden meer en langere treinen ingezet.

De avond voor Koningsdag blijven de treinen vanaf Den Haag en Utrecht langer rijden. Tijdens de Koningsnacht kunnen feestvierders vanaf Den Haag Centraal tot omstreeks 3.00 uur in de trein naar Utrecht, Rotterdam en Leiden stappen.

Reizigers met een Oranjeretour krijgen op Koningsdag 20 procent korting. Het kaartje is tot 27 april 14.00 uur via internet te koop en kan als e-ticket ook op de mobiele telefoon worden geladen.

Om reizigers in de drukte op Koningsdag op weg te helpen en de stations en treinen schoon te houden, zet de NS extra personeel in.

Gesloten stations

Stations Amsterdam RAI en Amsterdam Sciencepark zijn op Koningsdag gesloten in verband met de drukte en de festivals. Station Amsterdam RAI is gesloten voor trein en metro, reizen kan via station Amsterdam Zuid. Op last van de politie is station Amsterdam Sciencepark gesloten, reizen kan via station Amsterdam Amstel.

Wil je niks missen van Leidsch Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws